Właśnie przeżyłem straszne chwile
Nie chcial odpalic na PB i LPG i miganie kontrolki oleju
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie chcial odpalic na PB i LPG i miganie kontrolki oleju
Witam
Mianowicie podjechałem na parking koło marketu zrobiłem zakupy wchodze do auta a Golf nie chce odpalić
Próbowałem odpalić na benzynie i nic po przełączeniu na gaz też nic. Jak kręciłem rozrusznikiem po kilku sekundach przestawał kręcić. I tak za każdym razem. Dopiero za 6-7 podejściem odpalił. Czy może wiecie co mogło sie stać ?? Nie chciałbym znowu przezyć tego
Ostatnio zmieniony wt kwie 17, 2007 16:21 przez Bartosz_J, łącznie zmieniany 2 razy.
Auto posiadam od miesiaca. Nie miałem z nim żadnych problemów.
Rozrusznik kręcił przez 5 sekund i po tym czasie przestawał kręcić. Zazwyczaj zapala od ręki. Jeszcze może dopisze ze jak trzymałem pedał gazu to rozrusznik kręcił jak puszczałem momentalnie gasł.
DZisiaj Jak jechalem kontrolka oleju zaczęła mi migać z 2-3 razy i auto zaczęło zawlaniać po czym wszystko wróciło do normy. Bardzo dziwne to było.
Dodam jeszcze ze przed wczoraj dolawałem olej (ok 0.7 litra) a teraz mam olej na osłonie zaworów.
Rozrusznik kręcił przez 5 sekund i po tym czasie przestawał kręcić. Zazwyczaj zapala od ręki. Jeszcze może dopisze ze jak trzymałem pedał gazu to rozrusznik kręcił jak puszczałem momentalnie gasł.
DZisiaj Jak jechalem kontrolka oleju zaczęła mi migać z 2-3 razy i auto zaczęło zawlaniać po czym wszystko wróciło do normy. Bardzo dziwne to było.
Dodam jeszcze ze przed wczoraj dolawałem olej (ok 0.7 litra) a teraz mam olej na osłonie zaworów.