Bardzo mi to nie przeszkadza, przeważnie za drugim razem już się zamyka, tylko gorzej jak
zostawiam golfika na parkingu zamykam z pilota, wracam a tu szyber otwarty, łatwy kąsek dla złodzieja
Jeśli ktoś się spotkał z takim problemem proszę o pomoc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

właśnie chyba sobie przypomniałem ze później popsikałem gdzie się dało smarem grafitowym i było po problemie - może rzeczywiście w tym tkwił problemJerzas pisze:To tylko sugestia, ale np w golfach 3 w nowszych rocznikach w szybach elektrycznych było takie zabezpieczenie przed przycięciem sobie ręki lub szyji. Jesli szyba natrafiała na opór to się nieco cofała. Może w twoim szyberdachu też jest taki paten i faktycznie jesli ciężko się suwa to sterownik mysli, że kogoś przyciął.
Tak sobie głośno myślę.
Przesmaruje i zobaczymy czy coś pomożeJerzas pisze:to sterownik mysli, że kogoś przyciął.
Tak się działo za każdym razem czy tylko sporadycznie? mam nadzieje że mnie to nie czeka :/WiRaGe pisze:U mnie dzieją sie podobne rzeczy jak zamkne auto z pilota to szyber sie domknie a po chwili uchyli sie na dół.wkurzyłem sie i wypiłąłem kostke z silniczka szybra bo denerwujące to było.Byłem u znajomego mechanika pracuje w ASO VW i po godzinach dorabia i stwierdził ze sterownik do wymianytylko nigdzie używki nie moge znaleść
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 129 gości