Geometra
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Geometra
Wymieniłem amortyzatory i nie ustawiałem geometrii, czy jeżeli samochód jedzie prościutko i prowadzi się bez zmian w stosunku do stanu przed wymianą, to mogę nie ustawiać geometrii?
- koonrad
- majster ulepszacz
- Kontakt:
dokładnie
moze cie nie prowadzać po drodze ale pożegnasz się z oponami.
mozesz jechac i sprawdzic najpierw.
u mnie w mieście sprawdzenie kosztuje 15zł
jak bedzie nie tak to Ci ustawia i tyle
pozdrawiam
moze cie nie prowadzać po drodze ale pożegnasz się z oponami.
mozesz jechac i sprawdzic najpierw.
u mnie w mieście sprawdzenie kosztuje 15zł
jak bedzie nie tak to Ci ustawia i tyle
pozdrawiam
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=175064][img]http://img150.imageshack.us/img150/416/clipboard01do1.jpg[/img][/url]
Dzięki za odpowiedzi. Muszę jeszcze wymienić drążki kierownicze, a narazie zabrakło kasy i geometrii też narazie nie zrobię, bo i się nie opłaca potem drugi raz robić, ale będę wiedział, że muszę do tej pory oszczędzać samochód i jeździć tylko kiedy naprawdę muszę.
Czy jak wymieniłem amorki i przeguby zewnętrzne i wymienię drążki, to już mnie nic nie zaskoczy po zrobieniu geometrii, czy jeszcze coś sprawdzić przedtem, czy nie jest do wymiany?
Czy jak wymieniłem amorki i przeguby zewnętrzne i wymienię drążki, to już mnie nic nie zaskoczy po zrobieniu geometrii, czy jeszcze coś sprawdzić przedtem, czy nie jest do wymiany?
- Paweł Marek
- V.I.P.
Skoro już będzie robota to w tej okolicy warto się upewnić co do stanu tulei matalowo gumowych na wachaczach i ewentualnie wymienić, to już nie sa duże koszty a potem spokój z przodem na parę lat.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.