Witam serdecznie.
Mam golfa III 1.6. Podczas rozpędzania się i przekraczaniu 3000 tyś obrotów po zdjęciu nogi z gazu obroty spadają i zatrzumują się na 2800 tyś i tak już pozostają. Muszę je zciągać biegami. Wymieniłem silniczek krokowy i odwiedziłem setki mechaniorów i nic. Ostatnio zamontowałem emulator i chociaż na benzynie chodzi dobrze. Bo komp nie łapie błędów.Po zdjęciu nogi z gazu czuc jest jak faluje.
Pomocy
Z góry dzieki
Problem z wieszającymi się obrotami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z wieszającymi się obrotami
Ostatnio zmieniony pt mar 30, 2007 22:24 przez Kraniu22, łącznie zmieniany 1 raz.
dzieki ale potencjometr przepustnicy działa bez zarzutów lewego powietrza nie zaciąga i przepóstnica też czyściutka.
Dodam jeszcze że podstawa przpóstnicy wymieniona, sonda lambda wymieniona, czujnik challa wymieniony, pokrywa przepóstnicy wymieniona, mieszalnik wymieniony bo okazał sie pęknięty.
Poprostu czarna magja.??????????????????????????????
Dodam jeszcze że podstawa przpóstnicy wymieniona, sonda lambda wymieniona, czujnik challa wymieniony, pokrywa przepóstnicy wymieniona, mieszalnik wymieniony bo okazał sie pęknięty.
Poprostu czarna magja.??????????????????????????????