Buczenie w kabinie

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

emsi
Nowicjusz
Nowicjusz

Buczenie w kabinie

Post autor: emsi » pn mar 26, 2007 21:35

PODCZASZ ZATRZYMYWANIA SIE NP. NA SWIATŁACH SŁYCHAĆ PRZY PRAWEJ PRZEDNIEJ STRONIE GŁOŚNE BUCZENIE KTÓRE PO OKOŁO MINUCIE PRZESTAJE I ZA DADANIEM GAZU TEZ PRZESTAJE.W CZYM MOŻE BYĆ PROBLEM?
SŁYCHAĆ TEŻ LEKKIE STUKI Z OKOLIC PRZEDICH WYLOTÓW POWIETRZA.SKĄD TE STUKI?
JAK SOBIE PORADZIC ZE SKRZYPIENIEM PLASTYKIÓW?
\POZDR : :bigok:

!!! wylacz capslocka !!!
Ostatnio zmieniony pn mar 26, 2007 22:27 przez emsi, łącznie zmieniany 1 raz.

matelko
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Re: BUCZENIE W KABINIE

Post autor: matelko » pn mar 26, 2007 21:46

emsi pisze:PODCZASZ ZATRZYMYWANIA SIE NP. NA SWIATŁACH SŁYCHAĆ PRZY PRAWEJ PRZEDNIEJ STRONIE GŁOŚNE BUCZENIE KTÓRE PO OKOŁO MINUCIE PRZESTAJE I ZA DADANIEM GAZU TEZ PRZESTAJE.W CZYM MOŻE BYĆ PROBLEM?
SŁYCHAĆ TEŻ LEKKIE STUKI Z OKOLIC PRZEDICH WYLOTÓW POWIETRZA.SKĄD TE STUKI?
JAK SOBIE PORADZIC ZE SKRZYPIENIEM PLASTYKIÓW?
\POZDR : :bigok:
Na plastiki polecam silikon do uszczelek zpsikaj wszystkie uszczelki i tam gdzie skrzypi ja zawsze psikam wszystkie uszczelki wokoło drzwi oraz trzymanie w tylnej pułce. Ale dosc czesto robie przez siebie tzw akcje srubke i dokrecam co sie da i gdzie sie da moze to obsesja!!!!!!

matelko

greg

Post autor: greg » pn mar 26, 2007 22:07

co do buczenia - podejrzewam ze to recyrkulacja spalin....Obrazek

emsi
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: emsi » pn mar 26, 2007 22:23

[quote="greg"]co do buczenia - podejrzewam ze to recyrkulacja spalin....[url=http://img160.imageshack.us/img160/6714 ... zu3.th.jpg]Obrazek[/URL][/quo

Ja podejrzewałem układ chłodzenia.Za schowkiem jest duże czarne koło już nie pamiętam jak ono sie nazywa ale słyszałem ze to jest chyba wentylator a te własnie buczenie dobiega z tego dokładnie miejsca.
pozdr

greg

Post autor: greg » pn mar 26, 2007 22:30

emsi, skoro podejrzewasz to to czemu nie wyłączysz na chwilę wentylatora- jak przestanie to wiadomo ze to wentylator

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”