[mk2] Planowanie głowicy PL/KR
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
[mk2] Planowanie głowicy PL/KR
Witam przy okazji swapu, jak zawsze wymieniamy wszystko co się da i mieści sie w granicach rozsądku;) Wiec postanowiłem troche splanować głowice tylko nie wiem o ile zeby nie przesadzić Zebrać tylko nierównosci czy troche wiecej? I drugie pytanie po czym poznać że z wałkiem jest coś nie tak?? Tak pytam z ciekawości
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: [mk2] Planowanie głowicy PL/KR
planowac jak najmiejwojtek_sari pisze:Witam przy okazji swapu, jak zawsze wymieniamy wszystko co się da i mieści sie w granicach rozsądku;) Wiec postanowiłem troche splanować głowice tylko nie wiem o ile zeby nie przesadzić Zebrać tylko nierównosci czy troche wiecej? I drugie pytanie po czym poznać że z wałkiem jest coś nie tak?? Tak pytam z ciekawości
a co do wałka to organoleptycznie, czy krzywki nie starte
www.vrservice.pl
-
- Forum Master
- Kontakt:
na moje, to to chyba znaczy "wzrokowo". ale ręki nie dałbym sobie za to uciąć...Borys pisze:organoleptycznie
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wojtek_sari, zobacz czy nie ma rys... patrzy sie raczej na miejsce ktore przylega do panewki... i na nim trzeba szukac rys... krzywki sa utwardzane na grubosc okolo 2mm z tego co pamietam (a moze zle pamietam) i ciezko zeby krzywke uszkodzic...
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- ADi997
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Czopy na wałku też są raczej utwardzane, inaczej szybko by się ścierały.grzaneczka997 pisze:wojtek_sari, zobacz czy nie ma rys... patrzy sie raczej na miejsce ktore przylega do panewki... i na nim trzeba szukac rys... krzywki sa utwardzane na grubosc okolo 2mm z tego co pamietam (a moze zle pamietam) i ciezko zeby krzywke uszkodzic...
Aktualne DupoVWozy:
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2