gdzie moge kupic????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
gdzie moge kupic????
chcialbu zmienic zawiasik na supersporta -6/-6 albo -6/-4 nie wiem ktory wybrac mam kola 15 szykuje sie do 16 ale nie wiem czy nie beda mi obcierac moze ktos sie wypowie na ten temat kolek i gdzie moge dostac supersporta jakis sklep w necie albo moe ktos ma dostep
ok dzieki zostaje jeszcze kwestia koolek czy jak zaloze 16" to nie bedzie mi nic tarlo i dobijalo do nadkola jakie oponki wtedy wstawic i czy brac zawieszke -6/-6 czy lepiej -6/-4
a tak apropo TAZ ty chyba jak dobrze pamietam masz cos wspolnego z wulkanizacja i takim tam sprawami chyba ze mi sie pomieszalo cos wiec jak juz zdecyduje sie na te 16" to jakie maja miec te wszystkie wymiary tzn et szerokosc i takie tam bo ja to sie na tym nie znam a nie chcial bym popelnic gafy takiej ze mi fela nie wejdzie
a tak apropo TAZ ty chyba jak dobrze pamietam masz cos wspolnego z wulkanizacja i takim tam sprawami chyba ze mi sie pomieszalo cos wiec jak juz zdecyduje sie na te 16" to jakie maja miec te wszystkie wymiary tzn et szerokosc i takie tam bo ja to sie na tym nie znam a nie chcial bym popelnic gafy takiej ze mi fela nie wejdzie