pytanie o vag-com
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
pytanie o vag-com
Mam pytanie czy opłaca się kupować taką wersje vaga? czy dopłacić ??
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=162320631
mam 1.9td
dzięki
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=162320631
mam 1.9td
dzięki
Widziałes kolega ma silnik TD a nie TDI w TD nie ma kompa wiec Vaga nie podepniesz, chyba ze chcesz sprawdzic ABS, poduszki i nic wiecej- dlatego nie warto.zloty60 pisze:Dlaczego nie?
Ja na podobnym (max 232) 1 Linia (zrobionym wlasnorecznie) podpinam AFN-y, ostatnio nawet Audi A8 TDi 2004 rok.I wszstko smiga...
Czemu ma sie nie oplacac.... przeciez wszystko dziala na nim...
No to chyba wlasnie kolego PinkFloyd sie oplaca skoro tamten kolega ma TD i nic wiecej nie sprawdzi.Po co ma kupowac jakis KKL za 199 zlotych jak bedzie mial to samo ( sprawdzenie ABS czy poduszek) na takim za 41 zl. Hmm?PinkFloyd pisze:Widziałes kolega ma silnik TD a nie TDI w TD nie ma kompa wiec Vaga nie podepniesz, chyba ze chcesz sprawdzic ABS, poduszki i nic wiecej- dlatego nie warto.zloty60 pisze:Dlaczego nie?
Ja na podobnym (max 232) 1 Linia (zrobionym wlasnorecznie) podpinam AFN-y, ostatnio nawet Audi A8 TDi 2004 rok.I wszstko smiga...
Czemu ma sie nie oplacac.... przeciez wszystko dziala na nim...
Wazne ze ow max232 z jedna linia dziala tak samo jak drozszy KKL i tyle!
Pozdrawiam...
CB :) BEZ TEGO SIE NIE RUSZAM !!!!!!!!!
PinkFloyd ja rozumiem.I mysle kolega ropet wie o tym o czym piszesz.Masz racje,zgadzam sie z toba.Ale jesli ropet ma OBD2 i powiedzmy chociaz mod.komfortu to lepszym(tanszym) rozwiazaniem bedzie dla niego kabelek ktory prezentuje w linku allegro.
W sumie mysle ze podeszlismy do tematu z dwu roznych stron i dlatego ta dyskusja.
Pozdrawiam i
W sumie mysle ze podeszlismy do tematu z dwu roznych stron i dlatego ta dyskusja.
Pozdrawiam i
CB :) BEZ TEGO SIE NIE RUSZAM !!!!!!!!!