co to za licznik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
co to za licznik
Mam mk2 z 84 roku automat, moj licznik ma przelacznik w prawym gornym roru tylko ze nie wiem do czego on sluzy? licznik jest z ekonomizerem prosze o pomoc jezeli ktos wie do czego on sluzy
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Re: co to za licznik
Może masz licznik z MK1 GTI?bartek vw2 pisze:Mam mk2 z 84 roku automat, moj licznik ma przelacznik w prawym gornym roru tylko ze nie wiem do czego on sluzy? licznik jest z ekonomizerem prosze o pomoc jezeli ktos wie do czego on sluzy
I masz po prostu obsługę MFA tam zrobioną?
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
sam sie zastanawiałem nad takim bajerem, bo miałem mozliwosc kupienia takiego za 80zł na 2 wtyki, jeszcze kol o chciał na 70 spuścić, no ale co ja zrobie z tym przełącznikiem, wiem ze chyba on tam ma cyferki 1 i 2 przy tym przełaczniku.
jak obczaje jak sie fotki wrzuca to zamieszcze bo jeszcze niewiem:)
jak obczaje jak sie fotki wrzuca to zamieszcze bo jeszcze niewiem:)
Mk3 GTI 16V ABF
Powiem wam do czego to jest.Taki patent jest tez w mk1 pirelli.Ten przelacznik sluzy do przestawiania komputera mfa w tryb pracy 1 lub 2.To rozwiazanie bylo stosowane w starszych wersjach golfa w nowszych jest ten przelacznik na manetkach od wycieraczek.Wszystko w tym temacie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.