RADIO KASETOWE DO MK3
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- lgruszkos
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
RADIO KASETOWE DO MK3
Poszukuje radia kasetowego ale takiego aby mozna było włożyć kasete z kabelkiem i podłączyć mp3 przenośny. Może możecie coś polecić, dobrze by było z orginalnego VW-eja tylko nie wiem czy ono odtwarza kasete taka, bo miałem wczesniej panasonica i nic nie odtwarzało tylko wypluwało kasete:( Prosze o pomoc. Chce kasetowe, bo juz trzecie radio na płytki mi ukradli i juz mam dosc wstawiania szyb a panele zaczne kolekcjonować
lgruszkos, a co bys powiedział na oryginalne radio kasetowe z MK3, po przeróbkach (czyli wymieniona końcówka na mocniejszą (po 20 w na kanał), wyjśćie na wzmacniacz mocy z regulacją poziomu w radyjku i wejsciem aux?
zapomniałem dodać ze jestem prawnym właścicielem radia, posiadam pełną dokumentację oraz kod. Radio znajduje sie w codziennej eksploatacji.
zapomniałem dodać ze jestem prawnym właścicielem radia, posiadam pełną dokumentację oraz kod. Radio znajduje sie w codziennej eksploatacji.