witam.przez caly weekend montowalem glosniczki w przednie drzwi.chcialbym sie wam pochwalic jak mi to poszlo.panele zostaly wykonane bardzo dobrze,solidnie przez naszego kolege Kubus20.elegancko wszystko ok POLECAM wszystkim kolegi wyroby.w drzwiach mialem poprzednio sinuslive teraz woofery DLS R6A i tweetery lotusa,oraz zwrtotnice przerobione pod te glosniczki.zostanie mi jeszcze wstawienie tweeterow w trójkaciki w drzwiach.potem zajme sie tylem(cervin vega juz czeka)odnosnie jak to gra to napisze krutko w dwoch wyrazach zaje... i wyk.... oto foty mojej pracy,jak to widzicie slowa krytyki i pochwaly mile widziane aha zdjecie robione kom. i po ciemku wiec.
Ostatnio zmieniony ndz sty 21, 2007 21:52 przez Duber, łącznie zmieniany 2 razy.
No prosze jak ladnie
Wizualnie prezentuje sie bardzo fajnie teraz to tylko przetestowac sprzecik na wlasnych uszach i by bylo git
PS. te sinuslive'y graja teraz u mnie ;p
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt :D:D:D
piotr2, Generalnie jesetm z nich zadowolony choc wiem ze z nich wiecej wykrzesam bo mam w planach wygluszenie drzwi no i ma sie rozumiec zmiana wzmaka (niestety narazie sie mecza na DALCO-doczytalem ze ten wzmak "Dalco EID-5200 500W" ma w RMS 4x17W :]) moze sie skusze na uzywanego Alpine albo w nowego Carpowera. Ale generalnie glosniczki graja fajnie:]
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt :D:D:D
aha niemam fotek jak juz bardziej obkleilem drzwi i dystanse naobkolo.basik taki ze musialem odczepiac listwy boczne na drzwiach i mimo zatrzaskow dwustronną tasmą przyklejalem do drzwi.jeszcze lusterki(same szklo)dzwoni musze cos wymyslec
gdybym zalozyl jeszcze silowniczki do elektrycznych szyb to drzwi pewnie od cierzaru by odpadly ale korbka idzie ok nie przeszkadza panel choc moze na fotce tak widac.