Jak wciskam manetke albo ciagne nie słychac nic, zero pstrykniecia przekaznika albo co, nawet pompka nie dziala, jak to wszystko posprawdzac ? Jutro na godzine 17 jest auto do odebrania. Dzieki za pomoc.
czy wyjecie licznika moze spowodowac ze
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
czy wyjecie licznika moze spowodowac ze
Tak jak w temacie , wyjmowalem znajomemu licznik znaczuy sie zmienialem mu linke , wszystko ok tylko zaraz po załozeniu licznika tak z ciekawosci sobie chcialem wlaczyc wycieraczke tylna i sprawdzic jak smiga z płynem ( dla mnie rarytas bo nie mam wycieraczki z tyłu
) no i sie zdziwilem bo nie dziala , jak wcisne manetke to zadnej rekakcji,ani wody ani machania , to samo jak pociagne manetke do siebie , tez nie dziala sprsykiwacz ani machanie ,przednie wycieraczki dzialaja tylko jak sobie manetka gora i dół poruszam, wtedy smiga noirmalnie. Nie wiem czy dzialala tylna wczesniej , znaczy slad po niej jest ze cos zbierało ale jest brudne juz, nie bardzo bym sie sam odzywal bo powie ze mu cos zepsułem , koles sie nie zna prawie to jeszcze sobie cos wymysli ze jeszcze mu cos pospułem.
Jak wciskam manetke albo ciagne nie słychac nic, zero pstrykniecia przekaznika albo co, nawet pompka nie dziala, jak to wszystko posprawdzac ? Jutro na godzine 17 jest auto do odebrania. Dzieki za pomoc.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
jakbym zrobil pewnie jakies zwarcie to moze by bezpiecznik wywalilo a wszyskie sa ok, dzieki za pomoc , mam nadzieje ze nic nie uszkodzilem przy tym liczniku , tyle razy wyjmowalem u siebie i nic sie nie stało a tu prosze
kurde jutro przeczyszcze styki a jak nie pomoze to na probe załoze swoja i sprawdze , i jakk bedzie dzialalo na mojej to mam go w nosie to nie moja wina
Jescze mam mu jutro centralny załozyc i elektryczne szyby po malych przerobkach , cholera ale sie wkopalem ,
jak na razie zmienilem łozysko z tyłu i niechcaco urwalem linke od recznego bo pewnie byla przegnita , no ale mam dzis pecha od samego rana wiec lepiej juz pojde spac , bo spadne z fotela przed kompem i polame sie w 15 miejscach , dzieki chlopaki , jutro sie odezwe co i jak z ta manetka.
Jescze mam mu jutro centralny załozyc i elektryczne szyby po malych przerobkach , cholera ale sie wkopalem ,
jak na razie zmienilem łozysko z tyłu i niechcaco urwalem linke od recznego bo pewnie byla przegnita , no ale mam dzis pecha od samego rana wiec lepiej juz pojde spac , bo spadne z fotela przed kompem i polame sie w 15 miejscach , dzieki chlopaki , jutro sie odezwe co i jak z ta manetka.

Miałem Ci to napisaćguti pisze:a jak nie pomoze to na probe załoze swoja i sprawdze
Też czasem tak mam, nie ma co się przejmować.guti pisze:no ale mam dzis pecha od samego rana wiec lepiej juz pojde spac
Powodzenia.
FORD
Fix Or Repair Daily
Fix Or Repair Daily
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
no to skonczylem
szyb nie zakladalem , tylko centralny , linke od recnego powiedzialem ze sie urwala, a on ze niemozliwe bo nowa jest , wiec mu wyciagnalem i koniec mocno zardzewiały byl i sie urwala. Zapytalem kto mu wymienial i kiedy, a on ze z dwa miesiace temu jakis mechanior ( wiec se polecial ten mechanior w kulki
) co do manetki nic sie nie odzywal wiec chyba nie dzialala
dopiero by sie zdziwil jakbym mu zrobil
ale za to mi nie zaplacil, teraz ojciec jego w Mercedesie 124 chce zalozyc sobie centralny na pilota tak mnie wychwalil ten od Golfa
Dzieki chłopaki za słowa wsparcia i otuchy, lece dalej polerwowac swoje ATS ki bo wiosna niedługo
ma ktos pomysł jak sie domyc po aluminium ? 
Pozdrawiam
Dzieki chłopaki za słowa wsparcia i otuchy, lece dalej polerwowac swoje ATS ki bo wiosna niedługo
Pozdrawiam