Mam pytanie co sądzicie na temat suba w skrzyni jak w tytule i w linku poniżej?
http://www.allegro.pl/item153107940_bla ... 750w_.html
Cena jest moim zdaniem bardzo atrakcyjna, ale nie chcem kasy wywalać w błoto. Wartro pokusić się o ten subik, czy lepiej sprawić coś innego?
BLAUPUNKT GTB 300 HP - SUBWOOFER W SKRZYNI
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
z tego co widze to nawet nawet ten subik. nie slyszalem go wiec nie moge go ic w 100% polecic ale za te 188 zl to chyba dosc ciekawa propozycja. a powiedz jeszcze jaki masz budzet na subik? i czy masz juz wzmak czy tez bedziesz kupowal?
>>>>>White GL by Stary<<<<
Kup lepiej STX ap i budę ok45l BR ,a zagra o niebo lepiej(ten blaupunkt "gra" jakby walenie kijem po pudle kartonowym-nie ma zejścia).Pieniądze podobne ale będziesz zadowolony,jeśli jeszcze nie miałeś suba to tym bardziej.(jeśli umiesz wykonać skrzynkę(kupę projektów masz na elektroda.pl )to wyjdzie jeszcze taniej).
o to dobrze ze masz taka opcje ja bym poczekal i kupil cos lepszego niz. fakt za te pieniadze nie jest to najgorsza skrzynia ale liepij miec cos olepszego niz dwa razy zmieniac sub.polecilbym ci HERTZA ES300ale z tego co widze masz w tym swoim CARPOWER HPB-604 moc ok 200w rms na suba wiec tycku malo na ten glosnik.zmick pisze: razie czego nie ma pośpiechu jak mam kupić sito - to lepiej pozbieram i kupię coś lepszego
>>>>>White GL by Stary<<<<