[sub jakiejs renomowanej firmy za 800 zl
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
[sub jakiejs renomowanej firmy za 800 zl
tak jak w temacie szukam saba za 800 zl renomowanej firmy zeby bdb gral i dudnil jak najwiecej ale czystym basem
zdecyduj sie ma dudnicz czy bardzo dobrze grac? bo jedno z drugim niewiele ma wspulnego... pozatym co dla ciebie oznacza "renomowana firma"... JBL? Magnat? Pionnier?
a moze Vega albo Polk ?
jak ma dudnic to proonuje skrzynie z 2 helixami deep blue w obudowie bass reflex
jak ma grac a nie dudnic to moze Vege jakas Cerwin-Vega HED-12DVC na przyklad albo masz dobra promocnje na Hollywood EXCURSION X2-1280-D4 (z 999zl przeceniony na 549) to dobra oferta a wiem ze ludzie sa zadowoleni z tych glosnikow
albo wychwalany tutaj na forum Pwerbass tez niezle przeceniony PowerBass XS-10D-2v.2 Xtreme z 1400zl na 850zl nic tylko kupowac
a moze Vega albo Polk ?
jak ma dudnic to proonuje skrzynie z 2 helixami deep blue w obudowie bass reflex
jak ma grac a nie dudnic to moze Vege jakas Cerwin-Vega HED-12DVC na przyklad albo masz dobra promocnje na Hollywood EXCURSION X2-1280-D4 (z 999zl przeceniony na 549) to dobra oferta a wiem ze ludzie sa zadowoleni z tych glosnikow
albo wychwalany tutaj na forum Pwerbass tez niezle przeceniony PowerBass XS-10D-2v.2 Xtreme z 1400zl na 850zl nic tylko kupowac
[img]http://img207.imageshack.us/img207/4752/miooij3.png[/img]
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
chodzilo mi o to zeby bas wydobywajacy gral na bdb poziomie czyli niski ale jednoczesnie czysty nie to co kumpel ma dudni jak jak nie wiem aaa bas taki nie czysty ze dajcie spokoj aaa renomowana firma to jbl infinity ect. chodzi o to ze za 800 zł chce piekny czysty i bardzo mocny bas zeby szyby trzeszczaly i cale auto chodzilo
- PIOTREK 86
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
siema jesli chcialbys cos zeby zatrzeslo autkiem to moge ci zaproponowac mojego suba,tyle ze potrzeba naprawde dobrego wzmaka zeby to zagralo...
sub jest firmy SIRINKS-niewiem czy cos ci to mowi ale w polsce tego nie ma...popatrz na e -bay
pozdrawiam
sub jest firmy SIRINKS-niewiem czy cos ci to mowi ale w polsce tego nie ma...popatrz na e -bay
pozdrawiam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=477830
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
- PIOTREK 86
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt: