witam nabylem moje altko niecale 2 miesiace temu i nadal ma tajemnice , mam alarm clifford i nie mam pojecia jakie ma funkcje na pilocie sa jakies numerki lecz czesc z nich jest nie widoczna i ciezko mi znalesc w necie jakies wiadomosci na jego temat
mam problem tego typu : gdy wylacze alarm i nie wloze kluczyka do stacyjki przez jakis czas to auto nie kreci rozrusznikiem musze wtedy zalaczyc ponownie alarm i znow wylaczyc wtedy jest ok. wydaje mi sie ze powinno to chyba jakos inaczej sie robic jak to jest ?
moze mi ktos cos powiedziec na jego temat
to co mozna odczytac z pilota to : cept srd 1e GB
fcc id :c????rkc
Pozdrawiam
alarm clifford
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.

http://www.clifford.com/guides/
są tu jakieś instrukcje, niestety za słabo znam angielski żeby to dokładnie przetłumaczyć. raczej jednak w opcjach programowania tych alarmów nie ma czego takiego co piszesz, ale możliwe że ten typ tak ma.
są tu jakieś instrukcje, niestety za słabo znam angielski żeby to dokładnie przetłumaczyć. raczej jednak w opcjach programowania tych alarmów nie ma czego takiego co piszesz, ale możliwe że ten typ tak ma.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.