Zmiana lamp przednich z H4 na H1
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zmiana lamp przednich z H4 na H1
Wymieniłem lampy przednie z H4 na H1 wszystko pasuje oprócz tego że jak zapalam długie to gasną mijania. Czy to normalne? Co z tym zrobić w jak najprostszy sposób?
Funkcja "szukaj" nie działa wiec jeżeli istnieje podobny temat to proszę ten do niego dołączyć.
Funkcja "szukaj" nie działa wiec jeżeli istnieje podobny temat to proszę ten do niego dołączyć.
Był: Golf III, Oldschool'owa Corsa A przedlift i przez chwile Golf II na wąskim
Obecnie: Grand Espace
SPRZEDAM: SCHOWEK POD AIRBAG I HELLA SILVER MAGIC
Wiem widziałem ale teraz jak potrzebne to nie mogę znaleźć, dlaczego dalej nie działa szukaj.pushkin77 pisze:temat byl poruszany i "dogłebnie" wytłumaczony jakies 3 dni temu..... poszukaj
- Paweł Marek
- V.I.P.
ponieważ szukajka nie działa: wystarczy połączyć (zmostkować ze sobą) kable białoczarny oraz żółty idące w wiązce od manetek do skrzynki bezpieczników.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Paweł Marek pisze:ponieważ szukajka nie działa: wystarczy połączyć (zmostkować ze sobą) kable białoczarny oraz żółty idące w wiązce od manetek do skrzynki bezpieczników.
Nie ma nic prostszego od tego ? Jeżeli nie ma nic prostszego to będę musiał zrobić jak mówisz. Tylko 2 kable ? Do których bezpieczników idą? Da rade włożyć kabelek pomiędzy te dwa w skrzynce bezpieczników?
[ Dodano: 14 Gru 2006 23:22 ]
Mam znalazłem http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=76548
Włączyć szukajkę ona ułatwia życie !!!
No co nie chce mi się a do tego długie to nie taka pilna sprawa, a w weekend będę robił jeszcze kilka innych drobiazgów więc i za to się zabiorę, ale dzięki za pomocpushkin77 pisze:hehehe... roboty jest na 10 minut jedną ręką.....Pawel-b28 pisze:W weekend się za to biorę