[mk3 1z] overboost
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- jaceksuper
- Nowicjusz
- Kontakt:
[mk3 1z] overboost
Witam.
Zrobiłem pierwszy test dynamiczny vag i nie jestem pewien ale chyba mam przyczynę spadku mocy przy 3000rpm. Powiedzcie czy to są overboosty ( zaznaczyłem na czerwono), dlatego wchodzi w awaryjny?
Jakie mogą być przyczyny?
Zaznaczam że N75 jest wymieniony.
Zrobiłem pierwszy test dynamiczny vag i nie jestem pewien ale chyba mam przyczynę spadku mocy przy 3000rpm. Powiedzcie czy to są overboosty ( zaznaczyłem na czerwono), dlatego wchodzi w awaryjny?
Jakie mogą być przyczyny?
Zaznaczam że N75 jest wymieniony.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No moze od tego awaryjny lapac. Przejzyj wszystkie wezyki od i do N75 pewnie ktorys jest nieszczelny. Pozatym na tym logu widac ze gaz nie byl do deski moze cos z czujnikiem ?...
Nowa siedziba - GDANSK ul. PRZEMIAN 2 (boczna od starogardzkiej)
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
- jaceksuper
- Nowicjusz
- Kontakt:
Wezyki są dobre bo sprawdzalem. A do deski nie dociskałem, to byl pierwszy test .rob555 pisze:No moze od tego awaryjny lapac. Przejzyj wszystkie wezyki od i do N75 pewnie ktorys jest nieszczelny. Pozatym na tym logu widac ze gaz nie byl do deski moze cos z czujnikiem ?...
Czy takie objawy mogą wskazywać na zapieczony waste gate? jeśli tak to jak to naprawić. Czy waste gate da się przeczyścić?
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
- jaceksuper
- Nowicjusz
- Kontakt: