[mkII] oryginalne naklejki na karoserie
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Trochim
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
chodzi o te co są na błotnikach, drzwiach tylnej klapie, progach i słupkach drzwi (to w jettce) ktos coś takiego produkuje czy trzeba samemu coś kombinować?
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Njalepiej zeskanuj lub zrób dobrej jakości zdjęcie (jeśli masz gdzie) i zanieś do wydrukowania.
Sory że się podczepaiam do tematu.
Skoro jest już mowa o naklejkach to ma ktos może dobrej jakości zdjęcie naklejki loga "FIRE & ICE" która znajduje się na tylnym słupku? Bo jest mi pilnie potrzebna, a nie mam za bardzo gdzie tego zrobić, a w necie jakoś znaleźć nie mogę :/
Gdyby ktos miał to proszę o podesłanie na: pszczolek7@wp.pl
Pozdro for all
Sory że się podczepaiam do tematu.
Skoro jest już mowa o naklejkach to ma ktos może dobrej jakości zdjęcie naklejki loga "FIRE & ICE" która znajduje się na tylnym słupku? Bo jest mi pilnie potrzebna, a nie mam za bardzo gdzie tego zrobić, a w necie jakoś znaleźć nie mogę :/
Gdyby ktos miał to proszę o podesłanie na: pszczolek7@wp.pl
Pozdro for all
Witam
Kupował kiedyś coś takiego warto zaprzątać sobie tym głowe czy odpuścić i czekać czychać na oryginalne ???
http://allegro.pl/fire-and-ice-naklejki ... 66446.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupował kiedyś coś takiego warto zaprzątać sobie tym głowe czy odpuścić i czekać czychać na oryginalne ???
http://allegro.pl/fire-and-ice-naklejki ... 66446.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój MK2 ABF
viewtopic.php?f=87&t=499866
viewtopic.php?f=87&t=499866