[MK2] Olej w filtrze powietrza 1,8 KR
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
wojtek_sari
- Forum Master

- Kontakt:
[MK2] Olej w filtrze powietrza 1,8 KR
Witam kupilem bardzo okazyjnie gti i dzis zaczolem rozbierac powoli i zobaczylem ze w filtrze jest olej i tak jakby zalatywalo benzyna co to moze byc? dodam ze jest go naprawde sporo obudowa jest cala obryzgana a filtr raczej czarny niz bialy jest jak odkrecilem ta gumowa rure to bylo tez sporo oleju:( Ps macie jakis opisik silnika 1,8 GTi 16V KR bo bym se przejzal
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
-
wojtek_sari
- Forum Master

- Kontakt:
-
wojtek_sari
- Forum Master

- Kontakt:
-
wojtek_sari
- Forum Master

- Kontakt:
-
wojtek_sari
- Forum Master

- Kontakt:
totez zalezy kiedy byl wymieniony ten filtr jak wiadomo filtr jest najnizej z calego ukladu dolotowego i olej nagromadzony w tym ze ukladzie scieka sobie powoli w dol tak wiec na filtr i jak filtr nie byl wymieniany wieki to sila zeczy bedzie caly w oleju tym sie raczej nie powinienes przejmowacwojtek_sari pisze:Tomasz, ale ja nawet mam zarzygany filtr i to nawet bardzo:(
-
wojtek_sari
- Forum Master

- Kontakt:
daj maila to ci pryesle ydjecie tegowojtek_sari pisze:Tomasz, a ktredy ten olej scieka? rurka wchodzi z boku filtra czy ta za*ebist* rura z kolanem na gorze filtra?
[ Dodano: Wto Lis 28, 2006 10:30 pm ]
daj maila to ci pryesle zdjecie tegowojtek_sari pisze:Tomasz, a ktredy ten olej scieka? rurka wchodzi z boku filtra czy ta za*ebist* rura z kolanem na gorze filtra? dodam ze w tej rurze na gorze mam tez troche oleju i czuc benzyne