Witam. Sciągnąłem sobie książkę. Działa bez problemu. wielkie dięki. przy okazji, czy ktoś wie dlaczego u mnie w autku nie ma ogrzewania? mam vento 1.8 benzyna. silnik łapie normalną temperaturę a z nawieów wieje chłodem. p.s. jeszcze raz wielkie dzięki mozik1
od Quatro7: uprzejmie prosi się o precyzowanie tematów
[mkIII] brak ciepła
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Siema
U mnie było troche inaczej wogule nie dmuchało ogrzewanko włączone na maxa 4 i nic słychaćjak pracuje ale nic nie dmucha a jak sie okazało ten tulel w którym leci powietrze zimne i ciepłe wugule nie było otwarte bo ta linka była zbyt luźna a u ciebie moze być coś z tym środkowym pokrętłem który służy do ustawiania temperatury
U mnie było troche inaczej wogule nie dmuchało ogrzewanko włączone na maxa 4 i nic słychaćjak pracuje ale nic nie dmucha a jak sie okazało ten tulel w którym leci powietrze zimne i ciepłe wugule nie było otwarte bo ta linka była zbyt luźna a u ciebie moze być coś z tym środkowym pokrętłem który służy do ustawiania temperatury
odpowietrzanie
zobacz czy uklad chlodzenia nie jest zapowietrzony..
ja w swoim tak mialem...
nie uwierzycie brakowalo mi jakies 1,5 litra plynu a w zbiorniczku bylo ok..
cieplo lecialo tylko jak go ostro pilowalem..
korek mi w serwisie odkrecili powietrze ucieklo i *#cenzura#* *#cenzura#* nie dolali plynu..
zrobilem ze 3 km i w samochodzie mozna bylo sie ugotowac zalalem plynu ale juz bylo zapozno bo uszczelka poszla..(
ja w swoim tak mialem...
nie uwierzycie brakowalo mi jakies 1,5 litra plynu a w zbiorniczku bylo ok..
cieplo lecialo tylko jak go ostro pilowalem..
korek mi w serwisie odkrecili powietrze ucieklo i *#cenzura#* *#cenzura#* nie dolali plynu..
zrobilem ze 3 km i w samochodzie mozna bylo sie ugotowac zalalem plynu ale juz bylo zapozno bo uszczelka poszla..(