Witam
Chciał bym się dowiedzieć jak połączyć światła przeciwmgielne żeby świeciły razem ze stopem po obu stronach oczywiście, dodam że nikogo nie będe oślepiał bo mam lampy diodowe i chciałbym żeby swieciły wszystkie. Chodzi mi o to jak te kable połączyć i które.
Z góry dzieki
[MK3] Przeciwmgielne razem ze stopem porada
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] Przeciwmgielne razem ze stopem porada
Ostatnio zmieniony pn lis 13, 2006 17:08 przez sheriffg, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi_Sportback
-
greg
sugeruje to zrobić z diodami ze względu na to że jak włączysz przeciwgielne z tyłu to by ci się zapalił stop, a jak zrobisz z diodą zaporową to masz stop wraz z p.mgielnym a p.mgielne osobno jak potrzeba. J amiałem to zrobione jeszcze inaczej (mówię o mk2) że w miejscu gdzi jest żarówka halogenu wsadziłęm żarówkę 5/21W gdzie 5watt połączyłem kabelkiem na stałe ze stopem a 21 jako halogen - dzięki temu miałem i to i to i zauważalną różnicę
właśnie chciałbym zrobić tak jak mówi kolega niżej tylko niewiem jak to wuyjdzie ale dzięki za radestonefree pisze:No to chyba wystarczy wziąć próbnik i sprawdzić w złączach lamp co jest co?A jak chcesz rozwiązać światła przeciwmgłowe tylne,bo przecież muszą być?
[ Dodano: Nie Lis 12, 2006 21:19 ]
właśnie chciałbym zrobić tak jak mówi kolega niżej tylko niewiem jak to wyjdzie ale dzięki za radestonefree pisze:No to chyba wystarczy wziąć próbnik i sprawdzić w złączach lamp co jest co?A jak chcesz rozwiązać światła przeciwmgłowe tylne,bo przecież muszą być?
Audi_Sportback