[głośniki] 2-u czy 3-y drożne głośniki?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[głośniki] 2-u czy 3-y drożne głośniki?
do Golfa MK3 drzwi przednich poszukuje głośników, mam skrzynie w bagażniku i wysokotonowe na słupkach, które głośniki będą lepsze 2-u czy 3-y drożne?
Czy po zastosowaniu 3-y drożnych nie strace na jakości średnich tonów?
moje wachanie między:
trójdrożnymi
a
dwudrożnymi
pzdr
z góry dzięki
OSTRZEŻENIE !!!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=62376
pisząc na tym forum, akceptujesz jego regulamin!!! więc go przestrzegaj !!!
Czy po zastosowaniu 3-y drożnych nie strace na jakości średnich tonów?
moje wachanie między:
trójdrożnymi
a
dwudrożnymi
pzdr
z góry dzięki
OSTRZEŻENIE !!!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=62376
pisząc na tym forum, akceptujesz jego regulamin!!! więc go przestrzegaj !!!
Ostatnio zmieniony pn lis 06, 2006 20:11 przez toxikpage, łącznie zmieniany 1 raz.
odloz lepiej jeszcze troche kasy i za 300 kupisz jakis zestawik odseparowany. nie ma sensu pakowac sie w glosniki wielodrożne... gdyz i tak tego nie uslyszysz, gwizdek zawsze musi byc wyzej nic midbass i byc odpowiednio ustawiony, a w takim wypadku jaki chcesz wstawic jedno drugie zagluszy i bedzie du..
takie moje zdanie, lepiej dolozyc 100 zł i miec cos dobrego niz wyrzucic pieniadze w bloto pozdrawiam
takie moje zdanie, lepiej dolozyc 100 zł i miec cos dobrego niz wyrzucic pieniadze w bloto pozdrawiam
wiec jak juz masz gwizdki to pozostaje Ci midbas, ale bedziesz musial rozdzielic jakos sygnal dochodzacy do glosnikow wiec doradzam montaz zwrotnicy. Niestety pewnie nie bedziesz chcial kupic zwrotnicy które bedzie mozna wyregulowac pod wlasne upodobania, a oferowane na allegro sa kiepskiej jakosc wiec polecam kupic jednak jakis system odseparowany na przod, hertz badz powerbass za ladne pieniazki mozna miec juz fajne granie
Kup Helixa blu62 i kłopot z głowy(warto dołożyć te parę zł),żaden zestaw nie zagra tak jak ten pod samym radiem(PB I DSK,a tym bardziej ESK wymagają wzmaka).
Ostatnio zmieniony pn lis 06, 2006 21:02 przez powalla, łącznie zmieniany 1 raz.