[MK2 GTD] Zewnętrzna chłodnica oleju - szukam informacji.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[MK2 GTD] Zewnętrzna chłodnica oleju - szukam informacji.
Witam wszystkich. Szukam informacji gdzie mozna zdobyć (kupić) zewnętrzną chłodnicę oleju z reduktorem i wężami - taka którą mozna by zastosować zamiast oryginalnej, wodnej chłodnicy. Bez tegu ustrojstwa nie moge dalej składac autka. Jeśli macie jakies namairy to bardzo proszę o info i z góry dzięki.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pt paź 06, 2006 16:33 przez ventil, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałem kiedyś MKI GTI z taka właśnie chłodniczką. Właściwie to bu mi pasowal reduktor zamiast tego "podgrzewacza" bo w tej konsoli od filtra jest wyjście do smarowania turbo a w Tym od GTI nie było (chyba że była jakaś zaślepka). Mam już konsole od Z bo od pasata jest pod kątem i nie da rady przykręcić filtra bo przeszkadza łapa od silnika. mam znajomego który jeździ do Niemiec raz w tyg. i widziałem cos takiego w katalogu D&W więc może mi kupi. Ew. mam znajomka w Anglii więc może tam cos wypatrzy. Dzis trochę podłubałem ale stanąłem na tej chłodniczce a nie chce tymczasowo montować "podgrzewacza". Zmykam juz spać
. Pozdro i dzieki za podpowiedź. napisz jak tam z półośka? Cos zorganizowałeś?

- Trochim
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jeszcze nic
mam dwie możliwośi albo dorobią mi polosie.pl lub kupie cały zestaw od jakiegoś innego syncro (pssata b3, golfa mkIII). Jak narazie brakuje kilku stówek do jednego jak i drugiego rozwiazania.
[ Dodano: Pią Paź 06, 2006 9:45 am ]
jeszcze wczoraj jak uruchomiłem silnik żby sobie popyrkał to zatarła się pompa wspomagania
mam dwie możliwośi albo dorobią mi polosie.pl lub kupie cały zestaw od jakiegoś innego syncro (pssata b3, golfa mkIII). Jak narazie brakuje kilku stówek do jednego jak i drugiego rozwiazania.
[ Dodano: Pią Paź 06, 2006 9:45 am ]
jeszcze wczoraj jak uruchomiłem silnik żby sobie popyrkał to zatarła się pompa wspomagania

Nissan Patrol K160