Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Każdy mechanik może zrobic swapa o ile tylko bedzie chciał , przekładka silnika z układem napędowym to nie jest duzy kłopot jeżeli ma sie juz skompletowane wszystkie klamoty , problemem może natomiast być tak jak pisał TAZ zaadaptowanie instalacji elektrycznej pod nowy silnik , tutaj nieraz trzeba sie narzeźbić i to robota bardziej dla elektryka z głową.wojtek_sari pisze:ale nikt nie dopowiada na moje pyt najwazniejsze czy mechanicy nie beda sie tego bali np mowili ze jak jest 1,3 to tak ma byc a nie potwora robic;)tzn czy robia to pasjonaci np mechanicy z tekich forow czy kazdy mechanik moze to zrobic?
Najtaniej wyjdzie sprzedac to co masz, dolozyc pare zl i kupic jakiegos GTI, a jak zbraknie mocy zapodac cos z potecjalem np. 1.8T albo mocne TDI. Ja swapowalem dwa razy silnik GX na PL i pozniej ABF i patrzac na to z dystansu wiem ze sie nie oplaca isc malymi krokami.wojtek_sari pisze:Lepiej juz walnac normalne 1,8?? cya wyjdzie taniej?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości