[radio] niemcy znowu przegryawają z mrozem:)

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

rav2323
Nowicjusz
Nowicjusz

[radio] niemcy znowu przegryawają z mrozem:)

Post autor: rav2323 » ndz wrz 10, 2006 22:55

Więc tak: :jezor: zdobyłem wkońcu kod do mojej betki na gsm-forum.com ale ktoś wcześniej wpisał 3 razy błędny kod :( na forum pisaliście ze wystarczy odłączyć zasilanie na 1 godzine w skrajnych przypadkach na 24 godz :) wiec tak zrobiłem i.... wielkie nic!! dalej pojawiał sie safe 2 Dlaczego?? hmmm nowe betki mają zabespieczenia i po potrujnym wppisaniu bełędnego kodu radio blokuje sie na amen (wymagana jest zmiana hasła w pamieci) i tylko serwis lub elektronik może pomuc :( . Porozglądałem sie trochre po temacie i naszą poczciwą betke rozkoduje nam... i uwaga ciekawostka :chytry: ! ZAMRAŻARKA :jezor: Wrzucamy naszą betke do zamrażarki na jakieś 2 doby podłączamy i pojawia nam znowu :hmm: sie safe 2 hehe ale nie na długo wyłączamy radyjko i po jakichś 2 godzinach mamy safe i możliwość wpisania kodu. Pomyślałem że ta informacja może sie komuś przydać :)

pozdrawiam wszystkich którzy rozbili swoje betki o ściane :jezor: :okej: :jezor:
Ostatnio zmieniony ndz wrz 10, 2006 23:03 przez rav2323, łącznie zmieniany 1 raz.

indyczes
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: indyczes » wt wrz 12, 2006 13:18

W celu zlikwidowania blokady wpisania kodu po trzykrotnym błędnym podaniu kodu nalezy podłączyc radyjko i zostawić włączone a nie wyłączone na godzinkę lub nawet jedną dobę.
Wiem coś na ten temat,poniewaz zajmuje sie tym zawodowo.Co do lodówki,to mam powazna wątpliwość w takie cuda,no chyba,że pod wpływem niskiej temperatury ulega wykasowaniu zawartośc pamięci.
Pozdr.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”