Podczas przeglądu zauważyłem, że zniknął i muszę uzupełnić braki
[mk4] Korek próg wewnętrzny jaka średnica lub kod?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Auto: Golf 4 TDI
- Kontakt:
[mk4] Re: Korek próg wewnętrzny jaka średnica lub kod?
Standardowa zaślepka na próg VW - 30mm.
Dostępne jest tego pełno na Allegro za grosze...
Ja u siebie w VW Golf 4 zawoskowałem progi od środka woskiem do profili zamkniętych i braki w zaślepkach uzupełniłem, pasują też zaślepki progów z VW Golfa 3.
Mnie nurtuje natomiast inna kwestia.....
Mianowicie w narożnikach budy w podłodze, przy oponach są miejsca na takie większe zaślepki gumowe w podłodze ( mogą być one używane pod podnośnik typu "żaba" ) i jeśli ktoś miałby numery OE tych gum oraz sklep gdzie można by było je dostać, byłbym wdzięczny..... chyba że pozostaje tylko szrot..... ???
Dostępne jest tego pełno na Allegro za grosze...
Ja u siebie w VW Golf 4 zawoskowałem progi od środka woskiem do profili zamkniętych i braki w zaślepkach uzupełniłem, pasują też zaślepki progów z VW Golfa 3.
Mnie nurtuje natomiast inna kwestia.....
Mianowicie w narożnikach budy w podłodze, przy oponach są miejsca na takie większe zaślepki gumowe w podłodze ( mogą być one używane pod podnośnik typu "żaba" ) i jeśli ktoś miałby numery OE tych gum oraz sklep gdzie można by było je dostać, byłbym wdzięczny..... chyba że pozostaje tylko szrot..... ???