Witam od niedawna jestem posiadaczem mk IV i dorawałem się do wymiany żarówek z tyłu.Było dobrze dopóki nie włożyłem płytki z żarówkami w klosz.Padło mi oświetlenie w bagażniku(przy wkładaniu bo nawet zauważyłem jak mi zgasło) i po zamknięciu auta zauważyłem brak reakcji ze strony klapy.Central przestał działać.Co jest ?Czy ta lampka ma jakiś związek z central czy może bezpiecznik jakiś poszedł,przypadkiem zrobiłem zwarcie czy coś ? Nie mam pojęcia ,a niechce nic ruszać bez waszej pomocy..
No i po drodze jak już jesteśmy przy światłach.Zauważyłem tam podłączenie z lewej i prawej strony jednej kostki z przewodami,a na płytce wejsc jest więcej.Czy aby sprzedawca był majserkowiczem i coś poprzerabiał bo z prawej strony w kostce brakuje mi przewodu jednegoa,a tym samym nie świeci mi sie prawa strona postój.Czy jak załącze postój w przełącniku prawidłowo jest że swiecą mi się mijania i postój jednocześnie ((no z prawej tylko jedno przez brak kabelka) ?czy osobno powinien sie zapalić ?
mk IV padł central otwierania klapy i lampka w bagażniku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
Dominik107
- Ma gadane

- Kontakt: