Amortyzytaory+sprezyny do mk3 1.4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Amortyzytaory+sprezyny do mk3 1.4
Witam, musze wymienic amory w mk3 1.4 bo zaczelo cos mnie juz bujac, a ze chcem go obnizyc o 40 to chcialbym podpytac jakie amorki i sprezyny wybrac. Poczytalem troche na forum i widze ze zachwalane sa amory KYB (olejowe, gdyz gazowe sa chyba twardsze) ale jakie do tego dobrac sprezyny? A moze jakies inne propozycje? Z gory dzieki za odp
- Fabian LDZ
- _

- Kontakt:
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Masz dwie opcje:
1. Kupić całe sportowe zawieszenie(bądź gwint)które obniża -40mm - cena 500-1000zł
2. Kupujesz same sprężyny które obniżają autko o -40mm i do tego dajesz zwykłe amorki jakie juz tam chcesz(troche szybciej sie zuzyją na obnizonym ale nie jest tak zle)
Amory gazowe są twardsze od olejowych zazwyczaj.Ja mam Sachsy gazowe i sa dośc twarde
1. Kupić całe sportowe zawieszenie(bądź gwint)które obniża -40mm - cena 500-1000zł
2. Kupujesz same sprężyny które obniżają autko o -40mm i do tego dajesz zwykłe amorki jakie juz tam chcesz(troche szybciej sie zuzyją na obnizonym ale nie jest tak zle)
Amory gazowe są twardsze od olejowych zazwyczaj.Ja mam Sachsy gazowe i sa dośc twarde