Witam.
Panowie, dostałem dzisiaj strzała w zadek mojej drugiej furmanki (A4) w Katowicach. Podpowiecie gdzie mógłbym to dobrze ogarnąć z OC sprawcy na Śląsku? Uszkodzenia jak na zdjeciu: zderzak, dokładka zderzaka pdc + jeden czujnik, do tego prawdopodobnie uszkodzona podłoga lub blacha tylnej ściany ( nie wiadomo w jakim stopniu). Zależy mi na naprawie a nie zyskaniu kasy. Chętnie bym wszystkie papierki + oględziny + rozliczenie zostawił na głowie warsztatu. Co polecacie? ASO czy coś innego? Sprawca ma polise w PZU.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam Piotrek
Naprawa z OC sprawcy - gdzie?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Naprawa z OC sprawcy - gdzie?
Umów się z rzeczoznawcą na oględziny w jakimś warsztacie, gdzie będzie możliwość zdjęcia zderzaka (tylko wtedy można poprawnie ocenić rozmiar szkody). Naprawę lepiej zlecić każdemu, byle nie ASO. Tam robotę wykonują uczniowie i praktykanci.
specjalista z zakresu rekonstrukcji wypadków drogowych i odszkodowań powypadkowych
Re: Naprawa z OC sprawcy - gdzie?
Masz jakąs sugestię gdzie na Śląsku?hak64 pisze:Naprawę lepiej zlecić każdemu, byle nie ASO. Tam robotę wykonują uczniowie i praktykanci.