Witam mam problem z lewym swiatłem mijannia . całą instalacja świateł zrobiłem na przekaźnikach po sprawdzeniu przekażników i instalacji okazało sie e wszystko działa jak trzeba . problem leży po stronie fabrycznej instalcji świateł a mianowicie po zmierzeniu napiecia przy włączonym silniku na żółtym przewodzie zasilania żarówki jest tylko 2,8v i rzez to przekażnik nie dostaje sygnału i nie daje prądu na żarówkę tak mi sie wydaje.Z tego wywnioskowałem że morze uszkodził sie włącznik świateł wiec go wymieniłem na nowy miestety po wymianie żarówka tylko mrygneła przy pierwszym włączeniu na zapalonym silniku i chyba znowu padł włącznik.
Niestety nie mam pojęcia jak mogę go sprawdzic multimetrem co sie uszkodziło.prosze o pomoc w zlokalizowaniu przyczyny ewentulanego padnięcia włącznika.
brak światła mijania w golfie mk2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: brak światła mijania w golfie mk2
Witam problem ze światłem mijania rozwiązany okazało si że prawdopodobnie żarówka postojowa led która uległa uszkodzeniu choć mimo to świeciła robiła zwarcie i po wyjęciu tej że ledówki światło zaświeciło sie jak ręką od joł .