Immobiliser a wymiana zamków w klamkach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam,mam pytanko odnośnie Polówki 6n:/ czy polo z 6n z silnikiem 1.0 z roku 1997 posiada immobiliser? jeśli tak to czy mogę wymienić w drzwiach zamki na nowe?ponieważ mam uszkodzony zamek w drzwiach od kierowcy.Czy po wymianie całkowitej zamków w klamkach nie będę miał problemów z odpaleniem jeśli posiadam immo? Sorrki ale jestem zielony w tej sprawie :/ zdaje mi się ze immo niema wpływu na zamki w drzwiach skoro stacyjka pozostaje bez zmian z kluczykiem?
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Co ma imo do zamka drzwi?...mozesz sobie dorobic wkladke do kluczyka ewentualnie bedziesz mial dwa kluczyki i juz:). Najszybciej zdejmij plastik przy stacyjce i zobacz czy jest zalozona petla indukcyjna na stacyjke:).
Mavrick, jemu raczej chodzi o wkładki = wymiana kluczyka
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5