[mk3]Osłona pod silnik....
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3]Osłona pod silnik....
....czy fabrycznie było coś takiego montowane?? jeżeli nie to czy jest taka potrzeba aby coś takiego założyć aby syf na silnik nie leciał?? Moze wiecie jaki to koszt??
Re: [mk3]Osłona pod silnik....
Była montowana w dieslach celem wygłuszenia silnika.briano pisze:....czy fabrycznie było coś takiego montowane?? jeżeli nie to czy jest taka potrzeba aby coś takiego założyć aby syf na silnik nie leciał?? Moze wiecie jaki to koszt??
PZDR
dYZIO (nick: borbet)
[color=green][i]A ja jeżdżę na gazie...[/i][/color]
Corvax, takie pytanie przy okazji. Jeśli masz osłonę to iloma wkrętami jest ona przykręcona, a iloma "słoneczkami" przymocowana do samochodu?Corvax pisze:Jak równiez celem osłony turbiny przed chlapaniem wodą.
Pytam, bo mam osłonę do założenia, a chciałbym się zabrać do pracy ze wszystkimi niezbędnymi elementami.
PZDR
na allegro widzialem oslony pod silnik do mk3, podajze od 100zl
http://moto.allegro.pl/search.php?strin ... &country=1
http://moto.allegro.pl/search.php?strin ... &country=1
Z tego co pamiętam, to z przodu wchodzi pod zderzak na wcisk, a z tyłu są na pewno 2 spinki, czy wiecej nie pamiętamborbet pisze: Corvax, takie pytanie przy okazji. Jeśli masz osłonę to iloma wkrętami jest ona przykręcona, a iloma "słoneczkami" przymocowana do samochodu?
Pytam, bo mam osłonę do założenia, a chciałbym się zabrać do pracy ze wszystkimi niezbędnymi elementami.
PZDR
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Czyli jakieś blachowkręty nie będą mi potrzebne. Raczej. Dzięki.Corvax pisze:Z tego co pamiętam, to z przodu wchodzi pod zderzak na wcisk, a z tyłu są na pewno 2 spinki, czy wiecej nie pamiętamborbet pisze: Corvax, takie pytanie przy okazji. Jeśli masz osłonę to iloma wkrętami jest ona przykręcona, a iloma "słoneczkami" przymocowana do samochodu?
PZDR
PZDR