Witam. W moim Golfiku mam pewien problem. Zaczęła migać mi deska rozdzielcza i podświetlenie zegarów. Po jakimś czasie miganie ustało. Zamontowałem drugi potencjometr od regulacji podświetlenia deski ale ściemnia mi tylko pokrętła od regulacji nawiewu a zegary zostają bez zmian( na wcześniejszym potencjometrze było tak samo). Czy ktoś miał już taki problem.
Mój golf to Golf 4 1.9 TDI 2000r
Dot. podświetlenia deski rozdzielczej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. W mojej borówce miga podswietlenie zegarow i nawiewow po tym jak zatankuje samochod. wie ktos moze co to za przyczyna? mam tez problem z jednym swiatlem. raz swieci mocniej raz slabiej a czasem wogole... postojowka swieci. zarowka nowa zalozona.
sprawdz punkty masowe w tylnch lampach,byc moze przy liczniku tez masz problem z masa i dlatego miga
viewtopic.php?f=88&t=316791" onclick="window.open(this.href);return false; moj strażak variat:)
http://vag-grupa.pl/viewtopic.php?t=37" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak jeszcze dzisiaj jechałem to zauważyłem, że po około pół godziny jazdy sciemnia mi się wyświetlacz komputera między zegarami. Tak jakby dostawał za mało prądu oraz nie działa mi przełącznik komputera w manetce.
A gdzie szukać tych punktów masowych?
A gdzie szukać tych punktów masowych?