Golf IV, 2.8 204KM, 2001, 7500zł, Wrocław.
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Witam. Kolejne auto do oceny.
Cena mi ewidentnie podpada jak za te auto, ale może faktycznie tylko blacharka do ogarnięcia ?
Jak myślicie ? Bardziej mi zależy, żeby wszystko mechanicznie było sprawne.
Może ewentualnie ktoś mieszka w pobliżu i dałby radę podskoczyć obadać sprawę ?
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... ycxPr.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cena mi ewidentnie podpada jak za te auto, ale może faktycznie tylko blacharka do ogarnięcia ?
Jak myślicie ? Bardziej mi zależy, żeby wszystko mechanicznie było sprawne.
Może ewentualnie ktoś mieszka w pobliżu i dałby radę podskoczyć obadać sprawę ?
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... ycxPr.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesli to wersja usa to chyba nie ma tych 204km i nie ma napędu na 4 łapy, próg lewy tył nie trzyma formy, za te pieniądze obstawiam że rozrząd już umierający i pewnie wszystkie bolączki vra wyjdą w przeciągu kilkuset km użytkowania...
No z blachami to widać, że ciężko. Miałem nadzieję, że może chociaż mechanicznie byłoby w miarę dobrze..
btw. Ciężki, masz jeszcze swojego czerwonego ?
btw. Ciężki, masz jeszcze swojego czerwonego ?
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
To auto kiedyś miało szerszy opis, w którym były opisane wszystkie bolączki. Ogólnie to jak pamiętam nawet tych pieniędzy nie jest warte.
Rust is lighter than carbon fiber
Mój już prawie rok czasu w innych rękach i z tego co wiem to mu tam bardzo dobrze...
Re: Golf IV, 2.8 204KM, 2001, 7500zł, Wrocław.
Ciężki pisze:Mój już prawie rok czasu w innych rękach i z tego co wiem to mu tam bardzo dobrze...
Szkoda, że ja go wtedy nie mogłem wziąć :PP