Brzęczący wydech
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Brzęczący wydech
Witam,
mam problem - urwałem jeden z nitów mocujących osłonę katalizatora.
Moje pytanie brzmi jak tanim sumptem przymocować ową osłonę na sztywno (żeby nie brzęczało): na szybko do głowy przyszedł mi drut albo 'podkówka' z poprzeczną na śrubki, albo nawiercenie nita i wkręcenie wkręta do metalu - co myślicie?
Druga opcja, to wywalenie osłony, ale waham się - lepiej żeby brzęczało, ale w razie czego osłona przyjeła strzała, miast el. za 1500 ;p
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi
mam problem - urwałem jeden z nitów mocujących osłonę katalizatora.
Moje pytanie brzmi jak tanim sumptem przymocować ową osłonę na sztywno (żeby nie brzęczało): na szybko do głowy przyszedł mi drut albo 'podkówka' z poprzeczną na śrubki, albo nawiercenie nita i wkręcenie wkręta do metalu - co myślicie?
Druga opcja, to wywalenie osłony, ale waham się - lepiej żeby brzęczało, ale w razie czego osłona przyjeła strzała, miast el. za 1500 ;p
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Mały gagatek
Brzęczący wydech
Możesz to zrobić na śrubkę 1 cm do montażu stelaży regipsowych ew jak łepek zbyt mały to mała podkładka... śrubka ma wiertełko bardzo gładko wchodzi
-
- Mały gagatek
Brzęczący wydech
tanio i trzyma dobrze... ja tak jeździłem długi czas aż postanowiłem wywalić osłonę... zawsze możesz przynitować ale nie wiem jakie to koszta wybór należy do ciebie..