Maty wygłuszające - czym zastąpić stare

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

kjuzikk
Nowicjusz
Nowicjusz

Maty wygłuszające - czym zastąpić stare

Post autor: kjuzikk » śr sie 02, 2006 10:29

Witam

Może już było ale ja mam konkretne pytanie. Wlała mi się woda do MKII aż po same progi wywaliłem wszystko. Pod wykładziną były oryginalne maty Filc + gruba guma przyklejona do Filcu. Z tym że to wszystko było bardzo mokre. Wywaliłem na słońce i teraz pytanie wkładać to z powrotem czy lepiej kupić nowe. Jeżeli nowe to gdzie w okolicach Trójmiasta możliwie najtaniej bo jest to dość drogi znalazłem 50cmx50cm za 20zł. Jeżeli wsadzić stare z powrotem to czy nie będzie śmierdziało???

pozdrawiam i dzieki za info
A ha i przy okazji pytanko czy linki do ręcznego są dwie czy jest to jedna.

Awatar użytkownika
pawel1987
TDI POWER
TDI POWER
Kontakt:

Post autor: pawel1987 » śr sie 02, 2006 11:05

Mój pierwszy post :) Ja ostatnio rozebrałem całe wnętrze jetty bo okropnie śmierdziało fajkami... wywaliłem dosłownie wszystko:D pod "wykładziną" znalazłęm te maty wygłuszające które były również mokre i śmierdzące. Dałem je na słońce żeby wyschły a później wsadziłem je spowrotem. Efekt jest taki, że wykładzina chociaż była czyszczona prześmiergła tymi matami :/ także lepiej kupić jakieś nowe... Od ręcznego u mnie są dwie linki :) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
TAZ
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: TAZ » śr sie 02, 2006 11:28

Linki do ręcznego są dwie, a maty zmień najwyżej na takie bez gumy bo są dużo tańsze.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”