Regulacja momentu otwacia dzwi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.
Chodzi mi o to, że klamka jak otwieram drzwi łapie dopiero przy końcu Chodzi o wewnetrzna klamke. Zewnetrzna otwiera normalnie.
Efekt po wymianie zamka dzwi kierowcy...
czy mozna jakos naciagnac ta linke aby wewnetrzna klamka wczesniej otwierala?
Chodzi mi o to, że klamka jak otwieram drzwi łapie dopiero przy końcu Chodzi o wewnetrzna klamke. Zewnetrzna otwiera normalnie.
Efekt po wymianie zamka dzwi kierowcy...
czy mozna jakos naciagnac ta linke aby wewnetrzna klamka wczesniej otwierala?
-
- VWGolf.pl Killer
nie ma tanm regulacji w przypadku klamki zewnętrznej,chyba że samemu jakąś rzeźbę odwalisz
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
sprawdź czy pancerz linki przy klamce jest dobrze wpięty...
Regulacji nie ma...może problem z samym zamkiem
Regulacji nie ma...może problem z samym zamkiem
ja mam ten sam problem tylko że własnie ten pancerz jest rozwalony
tylko do tego dodatkowo w czasie jazdy trzęsie tą klamką aż się prosi żeby usunąć te usterkę
czy taki pancerz można gdzieś dostać na necie ? jakoś by pokobinować i może samemu takie coś złożyć z czegoś ale nie mam pomysłu : jak zacząłem kombinować z demontażem boczka drzwi od kierowcy to szlak trafia (brak specjalistycznych kluczy)
tylko do tego dodatkowo w czasie jazdy trzęsie tą klamką aż się prosi żeby usunąć te usterkę
czy taki pancerz można gdzieś dostać na necie ? jakoś by pokobinować i może samemu takie coś złożyć z czegoś ale nie mam pomysłu : jak zacząłem kombinować z demontażem boczka drzwi od kierowcy to szlak trafia (brak specjalistycznych kluczy)
-
- VWGolf.pl Killer
szkoda zachodu 50pln. na alledrogo nowa oryginał
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11