Witam,niewiem czy w dobrym dziale ale napisze...
Mam problem otoz mialem stluczke i policja wziela mi dowod rejtracyjny wystawiajac jakis swistek z ktorym mialem sie udac do diagnosty zeby po naprawie zrobic przeglad...problem w tym ze dzien po stluczce na dodatek zostalem okradziony...ukradli mi portfel ze wszystkimi dokumentami i wlasnie tam byl tez ten swistek a bez niego nie moge zrobic przegladu i odzysac dowodu rejstracyjnego...co mam robic??doradzicie cos?
Przeglad techniczny
Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Przeglad techniczny
a zgłosiłeś to na policje ?
ps : ale miałeś pecha , masakra
ps : ale miałeś pecha , masakra
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
Przeglad techniczny
zglosilem oczywiscie ze tak...tylko ze juz czuje ze bedzie masakra z tymi papierami...uwierz 2 czarne dni mialem..
Przeglad techniczny
Pewnie zauważyłeś, że od policjanta dostałeś oryginał pokwitowania na zatrzymany dokument (kopia jest u policjanta). Tak więc udając się do KMP (lub bezpośrednio do tego policjanta), możesz poprosić o zrobienie kserokopii pokwitowania (nie zapomnij o potwierdzeniu zgodności z oryginałem - to taka pieczątka i podpis policjanta). Z tym do diagnosty na przegląd, a później do WK po dowód rej.MWR03 pisze:ukradli mi portfel ze wszystkimi dokumentami i wlasnie tam byl tez ten swistek a bez niego nie moge zrobic przegladu i odzysac dowodu rejstracyjnego
specjalista z zakresu rekonstrukcji wypadków drogowych i odszkodowań powypadkowych