Witam!
Mam problem ze zdjęciem osłonek lusterek bocznych (planowałem założyć ogrzewanie).. Wiem że mocowane są one na "klik" ale schodzą w 1 momencie z 1 strony.. Np po założeniu "góry" osłonki mogę zdjąć większość dołu itd... Nie chce nic robić na siłę - plastik wygląda na delikatny... Miał już ktoś podobny problem?
Jak zdjac osłonki lusterek bocznych
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
Jak zdjac osłonki lusterek bocznych
Ostatnio zmieniony czw kwie 26, 2007 13:15 przez Golf III GTI 8V, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Zdejmowanie osłonek lusterek bocznych!?
Robilo to juz na pewno kilka osob, niestety nikt niechce napisac jak to sie robi, bo to ze zdjac trzeba to kazdy wie, ale moze jakas rade by ktos dal w ktorym miejscu podwazyc, na ktore szczegolnie uwazac. Wszyscy maja nas w d upie :/Golf III GTI 8V pisze:Witam!
Mam problem ze zdjęciem osłonek lusterek bocznych (planowałem założyć ogrzewanie).. Wiem że mocowane są one na "klik" ale schodzą w 1 momencie z 1 strony.. Np po założeniu "góry" osłonki mogę zdjąć większość dołu itd... Nie chce nic robić na siłę - plastik wygląda na delikatny... Miał już ktoś podobny problem?
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
W wolnym czasie podjąłem kolejny atak na stanowisko lusterek ale po burzliwych walkach (straty po mojej stronie sięgnęły złamanego paznokcia) znowu dałem za wygraną .. Popatrzyłem tylko na silnie umocnione pozycje wroga i obiecałem sobie "ja tu jeszcze wrócę!!" Wrócę - mając pomysła.. I tu się zaczynają schody...
-
- Użytkownik
- Kontakt:
No własnie tez jestem ciekaw jak ten temat sie rozwinie poniewaz u mnie szykuje sie chyba wymiana tych osłonek , ruszały sie , ruszały sie aż sie wkońcu urwały.
Ile cosik takiego kosztuje i czy jest to łatwo dostepne .
Ile cosik takiego kosztuje i czy jest to łatwo dostepne .
...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm: