gaśnie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
gaśnie
sorry że nie o dieslu ale działu lpg to chyba nikt nie przegląda, może wy pomożecie
mój kolega magolfa II 1.3 na wielopunktowym wtrysku
proble jest taki: jak silnik jest zimny i doda mu się lekko gazu to gaśnie, a jak wciśnie się gaz w podłogę to nie
P.S. golf jest bez instalacji gazowej
z góry dzięki
mój kolega magolfa II 1.3 na wielopunktowym wtrysku
proble jest taki: jak silnik jest zimny i doda mu się lekko gazu to gaśnie, a jak wciśnie się gaz w podłogę to nie
P.S. golf jest bez instalacji gazowej
z góry dzięki
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
kropek, zamieszcz go w dziale technicznym.kropek, kiedyś miałem bendzynkę i też tak mi się zachowywał. Zawsze go odpalałem i czekałem jakieś 3 min silnik się nagrzał i bylo git. A z tego co wiem jak odpalisz silnik nie możesz nim gazować !! bo olej musi się rozprowadzić. Też tak kiedyś myślałem, że ten silnik ma automatyczne ssanie dodajądz mu gazu zwiększasz mu dawkę paliwa i się dławi, więc odpalałem i czekałem 3 min. i z głowy.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
dzięki, o tym to nie pomyślałemvw_vandal pisze:kropek, zamieszcz go w dziale technicznym

nie uważasz, że to trochę bez sensu tak codzień czekać 3 min zanim silnik się zagrzeje, ile to paliwa idzie wpiz...uvw_vandal pisze:Zawsze go odpalałem i czekałem jakieś 3 min silnik się nagrzał i bylo git

w dieslu wujas miał podobnie, tyle że mu nie gasł, okazało się że filtr oleju
wydaje mi się że najpierw możnaby filtry wymienić i zobaczyć co będzie się działo
mechanik z serwisu toyoty mówił że któryś wtryskiwacz może być walnięty
[ Dodano: 23 Lip 2006 21:12 ]
już to zrobiłem także, jak coś to można pisać tam, a ten temat niechby moderator usunął bo faktycznie lipakropek pisze:kropek, zamieszcz go w dziale technicznym
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
kropek, ja tak podeszlem do tematu jak miałem bendzynkę.
Myśle że jak by wtryskiwacz był walnięty to na wolnych obrotach byś czuł jak obroty falują.kropek pisze:mechanik z serwisu toyoty mówił że któryś wtryskiwacz może być walnięty
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
kropek, robisz kilka prostych modów i twój ECO zostawia w tyle bendzyne. Wiem o czym mówie!! Ja sprowadzilem swojego w tamtym roku za psie pieniądze stał w krzakach w komisie w Hanowerze. Zima grubo -20 i zgadnij tylko ten odpalił za pierwszym uderzeniem rozrusznika. W domu pod masko wylukałem, że ma pompe bez grzybka z kwitowałem że niemcowi padła i zalożył od diesla. Kupiłem pompę autko zrobilo się żywsze teraz jestem na forum kupę rzeczy się dowiedziałem o swoim 1V. Dzięki Zaprzalowi moje autko to mała rakieta. Jeśli chcesz coś kręcić to daj znać pomogę jak umiem.