Brak wentylatora chłodnicy climatronic
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Mój golf mk2 po swapie na 1.9tdi i climatronic z passata b4. I teraz próbuje uruchomić tą klime i mam problem, chodzi o to ze wentylator nie załancza się po zagrzaniu silnika. Na starej instalacji silnikowej wszystko działało ale po podłaczeniu instalacji climatronica ze sterownikiem wenylatorów nie zadziałą nawet po zmostkowaniu czujnika na chłodnicy. podmieniony juz był sterownik wentylatorów i nic, ma może ktoś schematy to takiego sterownika? pozdrawiam
a próbowałeś wentylatory na "ostro" może wiatrak się zjarał.
Mój Crayzolowy golf GT viewtopic.php?f=87&t=454903
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
posiada... rocznik, silnik, mejl ?chris4286 pisze:posiada może kto schemat do climatronica mk3
wentylator już uruchomiony, nie podpiety kabel zasilający pod deską. ale takie pytanie, czy z klimy jest jakiś kabel do sterownika silnika? bo w blokach pomiarowych jest tam funkcja od klimy, będzie ciężko z rocznikiem i silnikiem, teraz silnik 1.9tdi w golfie mk2 a klima z passata b4 i tyle wiem. email krzysziek4286@o2.pl