licznik w mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
licznik w mk2
Witam.
Mam takowy problem - kupilem wczoraj goferka. Nie tyle jego, co mnie boli fakt, ze w miejscu obrotomierza, czy tez zegarka w niektorych wersjach - u mnie jest tak zwane nic. Chcialbym zmienic ten licznik, ale na moim pisze, ze mam przelicznik 935, a takiego z obrotomierzem nigdzie nie znalazlem. I tu moje pytanie - czy mozna zalozyc licznik z innym mnoznikiem i jakos go dostosowac?
Pozdroxy ;)
Mam takowy problem - kupilem wczoraj goferka. Nie tyle jego, co mnie boli fakt, ze w miejscu obrotomierza, czy tez zegarka w niektorych wersjach - u mnie jest tak zwane nic. Chcialbym zmienic ten licznik, ale na moim pisze, ze mam przelicznik 935, a takiego z obrotomierzem nigdzie nie znalazlem. I tu moje pytanie - czy mozna zalozyc licznik z innym mnoznikiem i jakos go dostosowac?
Pozdroxy ;)
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
to znaczy mam wsadzic do nowej obudowy stary predkosciomierz? a obrotomierz wtedy bedzie "robil swoje" jak nalezy?
a co sadzicie o digifizie? fajny bajer, ale czy mozna go gdzies dostac?
Ostatnio zmieniony ndz lip 09, 2006 19:54 przez niebiesky, łącznie zmieniany 1 raz.
kolega ygd ma kilka. pogadaj może odstąpi. Ale znaleść ogólnie trudno i ceny bardzo wygórowane.niebiesky pisze:to znaczy mam wsadzic do nowej obudowy stary predkosciomierz? a obrotomierz wtedy bedzie "robil swoje" jak nalezy?
Frakcja Proud Member
po przełożniu twojego predkosciomierza z indeksem 935 do licznika z obrotkiem na 99% wszystko bedzie działało!! Tak jak napisał piotr2, obroty brane są z cewki takze bedzie dzialało poprawnie. Swoją droga też tak miałem - wielkie nic w iejscu obrotomierza i zakupiłem sobie cały licznik z obrotkiem i MFA, założyłem i śmiga. A MFA już prawie też podłączone
pozdrawiam!!
[ Dodano: Nie Lip 09, 2006 23:08 ]
oczywiście pamietaj o liczbie wtyczek w liczniku!!

[ Dodano: Nie Lip 09, 2006 23:08 ]
oczywiście pamietaj o liczbie wtyczek w liczniku!!