Ori radio Golf IV
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- WWE GLIWIK
- Mały gagatek
Ori radio Golf IV
Witam. Panowie i panie jeśli też są mam pytanie do was. Mam w swoim MK IV ori radio i jest z nim pewien problem a mianowice to że słabo ściąga stacje radiowe. Jak myślicie czego to może być przyczyna. Dodam jeszcze że w dużych miejscowościach ściaga ładnie a w mojej miejscowość 60 km od Warszawy już nie jest tak dobrże ale myśle że to nie hcodzi o to bo u ojca w Zafirze ori radio ściąga idelnie wszystkie stacje. Z góry dziękuje za pomoc.
Ori radio Golf IV
Najprawdopodobniej masz padnięty wzmacniacz w podstawie anteny, albo pęknięty bat anteny. Kup sobie zamiennik anteny ze wzmacniaczem za kilkadziesiąt PLN i po problemie.
Oczywiście wcześniej sprawdź wszystkie połączenia radio->antena jak są OK to wzmacniacz.
Oczywiście wcześniej sprawdź wszystkie połączenia radio->antena jak są OK to wzmacniacz.
- WWE GLIWIK
- Mały gagatek
Ori radio Golf IV
nie no wydaje mi się że połączenia są ok bo tak by nie zbierało dobrze w dużych miastach. dobra dzięki za pomoc
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Ori radio Golf IV
ja u siebie zrobiłem tak http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=505020" onclick="window.open(this.href);return false;