<golf3> walnięta poduszka pod skrzynią
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
<golf3> walnięta poduszka pod skrzynią
Siemanko
Usterka zdiagnozowana - zupełnei wywalona poduszka pod skrzynią.
Jeździłem na tym długo.
Powiedzcie mi co się szybciej zużywa, niszczy przy padniętej poduszce pod skrzynią
z góry dzięki
Artur
Usterka zdiagnozowana - zupełnei wywalona poduszka pod skrzynią.
Jeździłem na tym długo.
Powiedzcie mi co się szybciej zużywa, niszczy przy padniętej poduszce pod skrzynią
z góry dzięki
Artur
Arczi
może najpierw objawy
jak chciałem dynamicznei ruszyć, szczególnie na wstecznym był stuk z okolic silnika
później to czułem przy każdej ostrzejszej zmianie biegu że się silnik porusza
Wsteczny wchodziłz lekkim oporem, ale to kwestia wyczucia
a zdiagnozowałem to tak.
postawiłem na jedynce i ruszałem przód tył i widziałem na czym sie rusza silnik
no i wizualnie, jest to olejow a poduszka, więc będzie mokra, albo tak jak u mnie oblepiona syfem jak się długo na tym jeździ
już się umówiłem na wymianę
pozdrowionka
Artur
jak chciałem dynamicznei ruszyć, szczególnie na wstecznym był stuk z okolic silnika
później to czułem przy każdej ostrzejszej zmianie biegu że się silnik porusza
Wsteczny wchodziłz lekkim oporem, ale to kwestia wyczucia
a zdiagnozowałem to tak.
postawiłem na jedynce i ruszałem przód tył i widziałem na czym sie rusza silnik
no i wizualnie, jest to olejow a poduszka, więc będzie mokra, albo tak jak u mnie oblepiona syfem jak się długo na tym jeździ
już się umówiłem na wymianę
pozdrowionka
Artur
Arczi
- Paweł Marek
- V.I.P.
skoro jej całkiem nie wyrwałeś to nic. Zwłaszcza że napewno delikatnie ruszałeś żeby stuków nie było. Ja też jeździłem tak kilka miesięcy bo czasu na naprawę nie było. Nic się nie stało.Artur pisze:Powiedzcie mi co się szybciej zużywa, niszczy przy padniętej poduszce pod skrzynią
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
Podeprzeć silnik pod miską olejową. Próbować odkręćić tą śróbę od góry co widać. Mnie się nie udało bo drugi koniec śróby kręcił się w poduszce. Więc te blaszane łapy co widać na fotce musiałem odkręcić i razem z nimi poduszkę wyciągnąć. Tak łatwo nie jest bez kanału ale do zrobienia.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: