Nokia DSP
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Nokia DSP
Witam was. Mam takie dziwne pytanko. Czy ktoś wogóle próbował podłaczac System Nokii w Golfie 2? Szukałem wszędzie po googlach i nic nie znalazłem na ten temat..... Może ktos sie wypowie..... Z góry dziekuje.
Nokia DSP
kolego , toż to system stand alone, nie jest jakkolwiek zależny od auta (tak jak każdy system car audio) jedyna kwestia to jak sobie to obsadzisz , podpięcie to tylko jazda ze schematami , od auta system dostanie tylko prąd , resztę trzeba albo na std albo na nowokładzionych kablach pisz jakbyś już wiedział na czym stoisz, pomoże się z podpięciem
ps.poszperałem. jesli chcesz podpinać go do gammy z dsp to będzie bezproblemowo , w innym przypadku(inne radio)
będą problemy - czytaj temat viewtopic.php?t=104389&start=0
ps.poszperałem. jesli chcesz podpinać go do gammy z dsp to będzie bezproblemowo , w innym przypadku(inne radio)
będą problemy - czytaj temat viewtopic.php?t=104389&start=0
kupię do MK2:
zderzak wąski z chromami w stanie dowolnym (może być z rozbitka ) na dawcę chromów
grill ori chrom na pojedyncze światłą
zderzak wąski z chromami w stanie dowolnym (może być z rozbitka ) na dawcę chromów
grill ori chrom na pojedyncze światłą
-
- Nowicjusz