[vento/mk3] problem z zegarami z VR6
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[vento/mk3] problem z zegarami z VR6
no walsnei zegary padly i teraz szukam .. jak ktos ma sprzedac to porpsoze o kontakt nawet samą plytke zegarów!!!
ale o co chcialem zapytac... koelga ma do sperzedania wlasni ezegary 2 szt od VR6 wyslal mi fotki i co dizwne jego sa do 24km/h no i firmy manometer 1 a 2 jakis inny.. moje sa do 260 i VDO podbnei kumpla Negry tez sa w mk3 do 260.. czy byly wersje 240 w vr6? oraz czy jak tak to rozumeim ze plytki lepiej eni przekaldac bo to inny uklad i moze nie dzialac?
nie chce zmeiniac calych bo zainwestowalem w ramki, malwoanie wskazowek i zegary indiglo wiec bez sensu..
pzdr
ale o co chcialem zapytac... koelga ma do sperzedania wlasni ezegary 2 szt od VR6 wyslal mi fotki i co dizwne jego sa do 24km/h no i firmy manometer 1 a 2 jakis inny.. moje sa do 260 i VDO podbnei kumpla Negry tez sa w mk3 do 260.. czy byly wersje 240 w vr6? oraz czy jak tak to rozumeim ze plytki lepiej eni przekaldac bo to inny uklad i moze nie dzialac?
nie chce zmeiniac calych bo zainwestowalem w ramki, malwoanie wskazowek i zegary indiglo wiec bez sensu..
pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Zegary w VR6 były do 260 km/h do roku '94.
Od '95 zmieniła się troszkę stylistyka i zegary w VR6 były wtedy do 240 km/h - wtedy co m.n.i. w błotnikach zmieniono kierunki z prostokątnych na zaokrąglone (to właśnie chyba od '95).
Roku dokładnie nie jestem pewny ale - TAK BYŁY W VR6 ZEGARY WYSKALOWANE DO 240 km/h - w tych nowszych rocznikach
Jak jest z przekładaniem samej płytki to nie wiem... nigdy nie robiłem tego...
Ale moim zdaniem lepiej całe zegary przełożyć.
Od '95 zmieniła się troszkę stylistyka i zegary w VR6 były wtedy do 240 km/h - wtedy co m.n.i. w błotnikach zmieniono kierunki z prostokątnych na zaokrąglone (to właśnie chyba od '95).
Roku dokładnie nie jestem pewny ale - TAK BYŁY W VR6 ZEGARY WYSKALOWANE DO 240 km/h - w tych nowszych rocznikach

Jak jest z przekładaniem samej płytki to nie wiem... nigdy nie robiłem tego...
Ale moim zdaniem lepiej całe zegary przełożyć.
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
no przeciez były i VDO i Motometer, tylko ja bym kupował zaram z wskaźnikami, najwyzej bez obudowy lub z pękniętą szybką bo po włozeniu płyty motometer a wskażnikków z VDO to nikt nie wie czy to zadziała w ogóle... Tak czy owak rozkręcenie zegarów i wyjęcie bebechów do postaci części pierwszych to 15 minut roboty 

Nocne Mary Squad 

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
chyba tak zrobei a zmain byla albo w 94 albo 95 

- Chmielu
- Kontakt:
Ja obstawiam '95 
Bo ja mam '94 rocznik i jeszcze kwadratowe kirunki w błotnikach i licznik do 260 km/h

Bo ja mam '94 rocznik i jeszcze kwadratowe kirunki w błotnikach i licznik do 260 km/h

Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
- Chmielu
- Kontakt:
Hehe - dobrebo te starsze zamykały szafe na 260, a po 94 roku juz tylko 240

Ja szczerze mówiąc nie wiem ile VR powinien pojechać.... Ale napewno nie 260

no w suymei tak zrobie... szkdoa tylko ze takei ceny