w nawiązaniu do tematu:
viewtopic.php?f=2&t=325584&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
ktory jest już zamknięty, mam pytanie, czy można taki manewr wykonać chińskim vag k+can commander 1.4?
Takie coś posiadam. Połączyłem się z modułem komfortu, lecz nie wiem co dalej. Potrafi ktoś podpowiedzieć jak wykonać takie kodowanie tym badziewiem, o ile w ogóle można?
Chodzi konkretnie o : "przeprogramuj moduł komfortu-46/ kodowanie-07 /pomocnik kodowania / byte 01 / zaznacz bit 04 / zamknij pomocnik kodowania / WYKONAJ "
zrzut ekranu z otwartym modułem komfortu:
http://www.iv.pl/images/18091832123551461676.png" onclick="window.open(this.href);return false;
kodowanie modułu komfortu chinskim vagiem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Watpie abys to ruszyl tym sprzetem.
Musisz zmienic w dlugim kodowaniu a ten program raczej nie daje do niego dostepu.
W zakladkch po lewej masz "CODING"
Musisz zmienic w dlugim kodowaniu a ten program raczej nie daje do niego dostepu.
W zakladkch po lewej masz "CODING"
tak, jak klikne coding to wyrzuca "coding succesfull" czy coś takiego. Tak jakby zakodował uprzednio wskazane rzeczy. Tylko gdzie wskazać co trzeba?
qwee, tu chodzi o tzw długie kodowanie - podaj jakie masz obecne kodowanie
poczytaj ten wątek
poczytaj ten wątek
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5