siłownik pokrywy silnika MK3 -czy ktoś coś takiego montował
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
siłownik pokrywy silnika MK3 -czy ktoś coś takiego montował
Zwracam się z pytankiem czy ktoś montował siłownik pokrywy silnika w MK3,
na allegro jest sporo tego i przymierzam sie do takiego zakupu
pytanko czy muszą być dwa siłowniki czy jeden utrzyma mache gdyż w MK4 jest jeden
jeśli ktoś ma jakiekolwiek doświadczenie w tym temacie to proszę sie podzielić spostrzeżeniami
na allegro jest sporo tego i przymierzam sie do takiego zakupu
pytanko czy muszą być dwa siłowniki czy jeden utrzyma mache gdyż w MK4 jest jeden
jeśli ktoś ma jakiekolwiek doświadczenie w tym temacie to proszę sie podzielić spostrzeżeniami
Bedzie to raczej trudno udowodnic ja przynajmniej nie mam pomyslu jak by to zrobic. a wystarczy drobna nieszczelnosc i juz maska spada w dol. To jest wlasnie zaleta 2 silownikow ze jak z jednym sie cos stanie a masz glowe pod maska to nie dostaniesz nia po plecach tylko sie utrzyma w powietrzu .rojbert pisze: dają gwarancję 100 000 zamknięć
Przyznawanie punkcików za pomoc oznacza szacunek
Ja mam INXX-y kupione na Allegro i sprawują się bez zarzutu.
Trzeba trochę uważać jak się otwiera maskę by w zęby (papę ) nie dostać, ponieważ maska dosyć szybko idzie do góry.
Montaż banalnie prosty ponieważ rozstaw mocowań siłownika pasuje do otworów technologicznych Golfa - należy tylko wykręcić po 2 śruby z każdej strony.
Trzeba trochę uważać jak się otwiera maskę by w zęby (papę ) nie dostać, ponieważ maska dosyć szybko idzie do góry.
Montaż banalnie prosty ponieważ rozstaw mocowań siłownika pasuje do otworów technologicznych Golfa - należy tylko wykręcić po 2 śruby z każdej strony.
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
rol6 pisze:Ja mam INXX-y kupione na Allegro i sprawują się bez zarzutu.
zapodaj jakieś foto jeśli możesz
-
- Użytkownik