problem z alusem !
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z alusem !
Witam ! mam problem: kupilem alusy 15' z oponami i okazalo sie na wywazaniu ze jeden jest krzywy. I teraz tak: mam okazje je odac ale nie mam zbytnio ochoty bo alusy sa fajne ,opony w calkiem dobrym stanie a cena ich to 650 zl. I teraz tak dac alusa do prostowani ? ,czy oddac te alusy ? jaka jest cena wyprostowania alusa bo ja slyszalem ze od 30 do 80 zl.?
-
- Użytkownik
- Kontakt:
ja bym oddał
gra nie warta swieczki
dołożysz 100 góra 200 zł to bedziesz miał tez alumy z gumami moze ładniejsze nawet
i na to samo ci wyjdzie bo tu dołozysz 100-200 zł i bedziesz miał naprawianą a alumka naprawiana to juz nie to samo co oryginał bicie i tak bedzie małe ale bedzie
gra nie warta swieczki
dołożysz 100 góra 200 zł to bedziesz miał tez alumy z gumami moze ładniejsze nawet
i na to samo ci wyjdzie bo tu dołozysz 100-200 zł i bedziesz miał naprawianą a alumka naprawiana to juz nie to samo co oryginał bicie i tak bedzie małe ale bedzie
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Dołoży 200zł i kupi wszystkie krzywe tym razem bez możliwości zwrotu.piotrek991 pisze:ja bym oddał
gra nie warta swieczki
-
- Użytkownik
- Kontakt:
tak też może być dlatego trzeba rozważyć wszelkie za i przeciw, a napisałem tylko moje zdanie nie zmuszając do żadnych działańTAZ pisze:
Dołoży 200zł i kupi wszystkie krzywe tym razem bez możliwości zwrotu.
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,