Blokada skrzyni biegow-czy warto ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Blokada skrzyni biegow-czy warto ???
Hej
Zastanawiam sie nad miskiem ... chcialbym uslyszec co sadzicie o tym zabezpieczniu bo slysze rozne opinie.Ze latwo sforsowac inni mowia ze trudno itp Jezeli komus zawineli auto z tym zabezpieczeniem to tez niech da znac....bede kombinowal co innego
pozdr
Zastanawiam sie nad miskiem ... chcialbym uslyszec co sadzicie o tym zabezpieczniu bo slysze rozne opinie.Ze latwo sforsowac inni mowia ze trudno itp Jezeli komus zawineli auto z tym zabezpieczeniem to tez niech da znac....bede kombinowal co innego
pozdr
Złodziej sforsuje wszystko jak będzie chciał,ale można mu w tym trochę przeszkodzić.Ja zamiast alarmu założyłem misia i ukryty wyłącznik,bo tez się zastanawiałem co wybrać.Kiedys czytałem wypowiedź złodzieja który sam stwierdził,że jeszcze najlepszym zabezpieczeniem jest blokada skrzyni i ukryty wyłącznik.Nie ma alarmu,któremu by nie dali rady
A jak to jest z tym misiem,bo jak zakładałem to gościu mi mówił,że powinno się go blokować na wstecznym tylko jestem ciekaw dlaczego,przeciez z piątki też nie ruszy dieslem jak go na tym biegu zablokuje.Zawsze staram się parkować tyłem do przeszkody i blokowac na wstecznym,ale jak zaparkuje przodem to dlaczego mam zakładac blokadę na wsteczny jak może auto odpalic i odjechać.
- doktor200
- Mały gagatek
- Kontakt:
5 lat temau tego towaru jeszcze niebylo na polich drogach wiec nic dziwnego, noi cena duzo wyzszagolftdi pisze:Pięć lat temu kupiłem pierwszego golfa ( 1.9 D ), nie miał żadnego zabezpieczenia. W ciągu trzech miesięcy miałem cztery włamania. Raz to nawet nie śpieszyli się z opuszczeniem samochodu. Po założeniu blokady i alarmu dali sobie spokój .
[img]http://img184.imageshack.us/img184/9203/grbx9.jpg[/img]